Deelname festival te Kilder.

Op uitnodiging van het festival comité hebben we deelgenomen aan het muziekfestival in Kilder.
Bijna niemand had enig idee waar de plaats Kilder lag, alleen ergens in de Achterhoek, maar zo dicht bij de Duitse grens was ons ontgaan. Dus hadden we een lange busreis voor de boeg.
Ook omdat we in het plaatsje Terwolde (in de buurt van Apeldoorn) eerst nog koffie met gebak hadden genuttigd. Bij aankomst in Kilder werden we verwezen naar de boxen van het voetbalveld om onze instrumenten onder te brengen en kon een ieder de lunch gebruiken in de kantine.
Ons optreden was gepland om 15.10 uur en er was nog even tijd om een ander orkest te beluisteren.
Nadat we hadden plaats genomen op het podium van de zaal bleek dat, onze dirigent, ook een goede spreekstalmeester was. Op humoristische wijze kondigde hij de te spelen stukken aan en dat viel in goede aarde bij het publiek. Naarmate het programma vorderde werd ook het publiek enthousiaster en aan het einde van het optreden kregen we een ovationeel applaus.
Dat we voldaan huiswaarts reden, kwam ook vanwege een geweldig 3 gangen diner In opnieuw Terwolde. In de bus was het nu aanmerkelijk rustiger geworden wellicht doordat de slaap zijn intrede deed?

De foto’s zijn te zien onder het kopje Foto’s 2024 van het Foto archief.

Klik op Beeld en geluidMuziek op festival Kilder om het concert nog eens te beluisteren.