Concert voor het L.O.S.

Nadat we jarenlang het LOS-concert hebben mogen uitvoeren in “De Schakel ” in Camminghaburen, waren we nu te gast in de Kurioskerk in Huizum-west. Een locatie met een goede akoestiek en een gezellige ambiance. We begonnen om 13.30 uur met de bekende Water-Music Suite van Handel.
Daarna enkele hymns uit het Rode boekje en gevolgd door Lord of all Hopefulness. Hierna het gevoelige Prayer of Ukraine en Song of Freedom , om via Benedictue en de FSO mars te eindigen voor de pause.
Na de pause weer opgestart met een mars en daarna de cornetsolo Concerto d’Aranjuez.
Daarna, Walking in the Air, de Fryske Grienmank en meer om te eindigen met We’ll meet again.

Als toegift op deze gezellige middag nog de Radetzki Mars.

Kijk voor een foto impressie op het knopje “Fotoarchief” – Foto’s 2024.